Month: Јуни 2016

Kavadarci_29062016_6

Ресурсниот Центар во Кавадарци

Во рамките на нашиот тековен проект “Expanding opportunities for social inclusion and enhance the quality of life of children with disabilities by empowering their parents and families”, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го спроведува заедно со  УНИЦЕФ, нашиот национален координатор Радмила Цветковска на ден 29.06.2016 г. во Хотел УНИ ПАЛАС, Кавадаци одржаа промотивен настан. На настанот присутните родители на […]

Повеќе
Delcevo_2

Ресурсниот Центар во Делчево

Во рамките на нашиот тековен проект “Expanding opportunities for social inclusion and enhance the quality of life of children with disabilities by empowering their parents and families”, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го спроведува заедно со  УНИЦЕФ, нашиот регионален координатор Бранкица Димитровска и национален координатор Радмила Цветковска на ден 21.06.2016 г. во Ресторан Палма во Делчево одржаа промотивен настан. На настанот […]

Повеќе
Demir Hisar 8

Ресурсниот Центар во Демир Хисар

Во рамките на нашиот тековен проект “Expanding opportunities for social inclusion and enhance the quality of life of children with disabilities by empowering their parents and families”, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го спроведува заедно со  УНИЦЕФ, нашиот регионален координатор Горица Поповска – Налевска и национален координатор Радмила Цветковска на ден 08.06.2016 г. (среда) во Домот на Културата ИЛИНДЕН во Демир […]

Повеќе