Промотивен настан – Свети Николе

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 12.12.2015 година (сабота) во просториите на ресторанот Москва во Свети Николе се одржа промотивна презентација. На настанот, свое излагање имаше Бранкица Димитриевска – нашиот регионален координатор. По завршувањето на презентацијата следеше дискусија во […]

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 12.12.2015 година (сабота) во просториите на ресторанот Москва во Свети Николе се одржа промотивна презентација.

На настанот, свое излагање имаше Бранкица Димитриевска – нашиот регионален координатор.

По завршувањето на презентацијата следеше дискусија во однос на состојбата на децата со посебни потреби и нивните семејства во Општина Свети Николе.