Home

  • Добредојдовте во Ресуресн центар на родители на деца со посебни потреби

За нас

Ресурсен центар постои за да се направи оваа земја место каде што лицата со посебни потреби ќе имаат исти можности како и секој друг. До тогаш, ние ќе бидеме тука. Дознајте повеќе за она што го правиме. Прочитај Повеќе

За повеќе информации побарајте не на:

+389 78 449 852
+389 78 449 851

Донирај

Бидете хумани и донирајте

Жиро сметка: 210-0682189801-12 НЛБ Тутунска Банка - Скопје

Телефон за контакт: 078 449-852 и 078 449-851

Пријатели