Посебни линии со бенифиции за лица со посебни потреби во компанијата т-Мобиле преку тарифата Посебен

Компанијата Т- Мобиле нуди тарифен модел кој овозможува неограничени разговори во пакетот наменет за лица со посебни потреби. Месечната претплата изнесува 236 денари а вклучува:

  • Неограничени разговори и СМС пораки кон заедницата Посебен Вклучени 200 бесплатни минути и 100 СМС кон сите мрежи
  • Голем избор на телефони по добри цени
  • Можност за користење пакети со поволности: SMS пакети, Бесплатно со Мојот круг, Mobile Surf пакети, Travel&Surf

telefonska linija

За да ги користите новите поволности, побарајте активирање во најблиската Телеком продавница или преку Контакт центарот на 122.

Документи потребни за новите претплатници на тарифниот модел Посебен Овој тарифен модел е достапен само за лица со посебни потреби кои се членови на Сојуз на телесно инвалидизирани лица, Сојуз на слепи лица и Сојуз на глуви и наглуви лица.Освен документите за станување на постпејд претплатник, потребни се и следниве:

За физичко лицe и правно лице
Копија од членска карта на здружението за лица со посебни потреби, како и оригиналната членска карта за увид.Потврда од здружението за лица со посебни потреби

За правно лице
Неопходен услов е сопственикот да е член на здружението.Копија од членска карта на здружението за лица со посебни потреби, како и оригиналната членска карта за увид.

Повеќе информации добијте на www.tmobile.com.mk