Промотивен настан – Кичево

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 11.11.2015 година во просториите на Дневниот Центар (Нова Градинка) во Кичево се одржа промотивна презентација. На настанот, свое излагање имаше Горица Поповка-Налевска – нашиот регионален координатор. По завршувањето на презентацијата следеше дискусија во […]

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 11.11.2015 година во просториите на Дневниот Центар (Нова Градинка) во Кичево се одржа промотивна презентација.

На настанот, свое излагање имаше Горица Поповка-Налевска – нашиот регионален координатор.

По завршувањето на презентацијата следеше дискусија во однос на состојбата на децата со посебни потреби и нивните семејства во Општина Кичево.