Month: March 2015

“Само со заеднички сили нашиот глас ќе биде многу посилен” – Интервју на Маја Лазаревска

“Само со заеднички сили нашиот глас ќе биде многу посилен” – Интервју на Маја Лазаревска, проект координатор и еден од основачите на Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби За работата, целта, задачите и посветеноста на Ресурсниот центар, за тековните проекти и идните планови, како и за начинот на работа, со Курир.mk и […]

Повеќе