Month: December 2019

Покана за одржување на Собрание на Здружението

Почитувани, Врз основа на чл. 20 од Статутот на Здружението на граѓани Ресурсен Центар на родители на деца со посебни потреби, членовите на Ресурсниот Центар објавуваат: ПОКАНА за одржување на Собрание на Здружението Собранието ќе се одржи на 25.12.2019 (среда) во просториите на здружението на ул. Васко Карангелески бр.33, Скопје, со почеток во 18:00 ч. […]

Повеќе