Month: June 2016

Ресурсниот Центар во Кавадарци

Во рамките на нашиот тековен проект “Expanding opportunities for social inclusion and enhance the quality of life of children with disabilities by empowering their parents and families”, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го спроведува заедно со  УНИЦЕФ, нашиот национален координатор Радмила Цветковска на ден 29.06.2016 г. во Хотел УНИ ПАЛАС, Кавадаци одржаа промотивен настан. На настанот присутните родители на […]

Повеќе

Ресурсниот Центар во Делчево

Во рамките на нашиот тековен проект “Expanding opportunities for social inclusion and enhance the quality of life of children with disabilities by empowering their parents and families”, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го спроведува заедно со  УНИЦЕФ, нашиот регионален координатор Бранкица Димитровска и национален координатор Радмила Цветковска на ден 21.06.2016 г. во Ресторан Палма во Делчево одржаа промотивен настан. На настанот […]

Повеќе

Ресурсниот Центар во Демир Хисар

Во рамките на нашиот тековен проект “Expanding opportunities for social inclusion and enhance the quality of life of children with disabilities by empowering their parents and families”, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го спроведува заедно со  УНИЦЕФ, нашиот регионален координатор Горица Поповска – Налевска и национален координатор Радмила Цветковска на ден 08.06.2016 г. (среда) во Домот на Културата ИЛИНДЕН во Демир […]

Повеќе