Month: June 2018

Петта психолошко-едукативна работилница за родителитe на децата со посебни потреби, Хотел Глигоров, Струмица

Одржана петта психолошко-едукативна работилница за родителите на децата со посебни потреби Од 01 до 03 Јуни, 2017 год. во Хотел Глигоров, Струмица се одржа третата психолошко-едукативна работилница за родителите на децата со посебни потреби за 60 учесници. Настанот беше дел од тековниот проект, кој Ресурсниот Центар го спроведува заедно со УНИЦЕФ. Работилниците ги водеше Проф.Д-р Диана Белевска. Гости на […]

Повеќе