Month: December 2015

Новогодишен Концерт – СИТЕ СМЕ ИСТИ, Струмица

На покана од нашето партнерско Здружение за помош и поддршка на лицата со Даунов синдром ВЕРА од Струмица и Здружението МОБИЛНОСТ од Струмица кои организираа Новогодишен концерт чија цел беше собирање на средства за социјално загрозени фамилии, нашиот регионален координатор Даниела Мирчевска, како претставник на Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби, и […]

Повеќе

Промотивен настан – Свети Николе

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 12.12.2015 година (сабота) во просториите на ресторанот Москва во Свети Николе се одржа промотивна презентација. На настанот, свое излагање имаше Бранкица Димитриевска – нашиот регионален координатор. По завршувањето на презентацијата следеше дискусија во […]

Повеќе