Month: November 2017

Одржана четврта психолошко-едукативна работилница за родителите на децата со посебни потреби

Од 11 до 13 Ноември, 2017 год. во Хотел Бисер, с. Калишта, Струга се одржа четврта психолошко-едукативна работилница за родителите на децата со посебни потреби за 60 учесници. Настанот беше дел од тековниот проект, кој Ресурсниот Центар го спроведува заедно со УНИЦЕФ. Работилниците ги водеше Проф.Д-р Диана Белевска. Гости на работилницата беа и Гоце Коцевски од Асоцијација на Млади Правници на Македонија […]

Повеќе