Month: September 2015

Промотивен настан – Струга

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 22.09.2015 година во просториите на Дневниот Центар ПОРАКА во Струга се одржа промотивен настан. На настанот, свои излагање имаше Горица Поповка-Налевска – нашиот регионален координатор. По завршувањето на презентацијата следеше дискусија во однос […]

Повеќе