Month: August 2015

Промотивен настан – Струмица

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 24.08.2015 година во просториите на Дом на АРМ на Струмица во Струмица одржа промотивен настан. На настанот, свои излагања имаа гнот Спасе Додевски, претставник на Претседателството на Сојузот на дефектолози на Република Македонија […]

Повеќе

Промотивен настан – Крушево

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 14.08.2015 година во просториите на Дневниот Центар за деца и млади со посебни потреби во Крушево одржа промотивен настан. На настанот, како претставник на Ресурсниот Центар на родителите на деца со посебни потреби, […]

Повеќе