Month: March 2019

Психолошко-едукативна работилница за семејства со деца со посебни потреби и сиблинзи, Хотел Бисер, с.Калишта, Струга

Одржана првата психолошко-едукативна работилница за семејства со ро децата со посебни потреби и сиблинзи. Од 22 до 24 Март, 2019 год. во Хотел Бисер, с.Калишта, Струга  се одржа првата психолошко-едукативна работилница за семејства со ро децата со посебни потреби и сиблинзи  за вкупно 67 учесници (12 семејства). Настанот го помогнаа и 8 волонтери од ПСУ Алгоритам Центар Скопје, Драган Даскаловски од Училница […]

Повеќе