Month: June 2015

Промотивен настан – Прилеп

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 27.06.2015 година во просториите на Ресторан Македонска Куќа во Прилеп одржа промотивен настан. На настанот говореа Деан Буневски од Здружението Епилепси од Прилеп, Маја Лазаревска (проект координатор), Деница Велковска (проект координатор) и Горица […]

Повеќе

Промотивен настан – Битола

Во рамките на тековниот проект, кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 26.06.2015 година во просториите на Хотел ПРЕМИЕР во Битола одржа промотивен настан. На настанот говореа Маја Лазаревска (проект координатор), Деница Велковска (проект координатор) и Горица Поповска-Налевска (регионален координатор На настанот, пред голем број […]

Повеќе

Промотивен настан – Гевгелија

Во рамките на тековниот проект кој Ресурсниот Центар на родители на деца со посебни потреби го реализира во соработка со УНИЦЕФ, на 06.06.2015 година во просториите на Хотел Аполонија одржа промотивен настан во Гевгелија. На настанот беше презентирана досегашната работа на Ресурсниот Центар, нејзината стратегија, идните насоки и цели. Замислен како национален сервис кој нуди […]

Повеќе